" Tidur dah boleh baring, pernafasan makin lancar "

Kesihatan jantung bertambah baik – HANYA DALAM 14 HARI ! 

0 +
Pengguna
1
Botol Terjual
1 %
Organik

Dalam 14 hari sahaja..

dah boleh tidur macam biasa sebab belakang badan dah tak sakit

dada dah tak berdebar masa tengah beristirehat

boleh buat kerja berat sebab pernafasan makin lancar

badan makin bertenaga

kebas beransur hilang

badan tak sejuk, berpeluh macam biasa

dada nyaman, tiada rasa mencucuk

tekanan darah dan bacaan kolesterol stabil

Apa Kata Pengguna ?

Play Video
Play Video

Jus
Arabic Gold

Makanan tambahan baik untuk kesihatan tubuh badan anda – 100% Organik dan selamat untuk semua peringkat umur 

Hanya 2 kali sehari jus arabic gold untuk anda kekal bertenaga menjalani kehidupan seharian

Campuran Sunnah daripada Habbatus Sauda, Madu, Delima dan Arabic Gum

  • Menurunkan paras kolesterol
  • Menstabilkan tekanan darah tinggi
  • Menghalang pembentukan darah beku 
  • Membersihkan injap jantung dan saluran darah tersumbat
  • Melegakan radang sendi dan otot
  • Meningkatkan kesihatan jantung dan buah pinggang
  • Mengawal paras gula dalam darah
  • Membekalkan zat dan nutrisi penting untuk tubuh badan

Sebelum ni saya pernah kena admit wad , sampai saya tak tahu masa tu disebabkan masalah jantung dan kolesterol tinggi.

Alhamdulillah selepas amalkan Jus Arabic Gold, nak membuang mudah, kencing tak berbuih, silau dan pening pun berkurang.

Puan Faridah

51 TAHUN

Dua minggu saya terlantar dekat hospital, sampaikan punggung bernanah disebabkan tekanan darah terlalu tinggi. 

Saya bersyukur sebab dipertemukan dengan Jus Arabic Gold ni, badan makin sihat Alhamdulillah.

Tuan Osman

57 TAHUN

Perubahan Pengguna

Sertai ribuan pengguna kami yang telah bebas masalah jantung sekarang !!

Bronze

RM 150
  • Set 1 Botol
  • 25 Hari
  • Percuma Pos

Silver

RM 270
  • Set 2 Botol
  • 2 Bulan
  • Percuma Pos
Popular

Gold

RM 390
  • Set 3 Botol
  • 3 Bulan
  • Percuma Pos

FAQ

Order anda akan diproses sebaik sahaja penghantaran dibuat. 

Penghantaran parcel anda memakan masa 2-3 hari untuk semenanjung , dan 3-5 hari untuk sabah & sarawak

Sebotol Jus Arabic Gold berisipadu 400ml. 

Penggunaan adalah untuk sebulan , dengan kesan seawal 14 hari penggunaan.

Untuk kesan optimum, amalkan 2 penutup penuh Jus Arabic Gold sebelum sarapan dan sebelum makan malam / tidur.

  • Untuk Semua Orang, Kecuali Ibu Mengandung Bawah 4 Bulan Dan Bayi Bawah 2 Tahun
  • Pesakit Jantung Yang Telah Di Didiagnos Atau Belum
  • Orang Yang Mempunyai Masalah Gula Dalam Darah Yang Tinggi (Kencing Manis)
  • Orang Yang Mempunyai Paras Darah Tinggi Yang Tidak Terkawal
  • Golongan yang mempunyai masalah sendi dan lutut
  • Golongan yang mempunyai masalah buah pinggang tahap awal atau akhir
  • Golongan yang mempunyai masalah sakit strok
  • Golongan yang mempunyai masalah kebas-kebas

Ya.

Digalakkan bagi ibu hamil yang kandungannya mencecah usia 4 bulan ke atas. Sesuai kerana dapat membekalkan tenaga.

Bagi ibu bersalin, digalakkan supaya mengambil selepas tempoh berpantang. Ia dapat menguatkan badan ibu selepas bersalin.

Jus Arabic Gold bertindak sebagai booster untuk meningkatkan imun badan disamping membantu memperbaiki dan memperbaharui sel-sel organ dalam badan.

Jus Arabic Gold adalah 100% organik, selamat untuk diamalkan oleh segenap umur.

Jus Arabic Gold Dikelaskan sebagai suppliment di bawah klasifikasi makanan tambahan tanpa bahan kimia & steroid.

NO RUJUKAN : 30112020/11/124

Jus Arabic Gold adalah sebahagian ikhtiar untuk kembali sihat . 

Setakat hari ini, ramai yang telah mendapat manfaat kesihatan selepas mengamalkan jus arabic gold.

Jarakkan 2 jam dengan sebarang pengambilan ubat hospital / vitamin tambahan / supplemen sebelum menggunakan jus arabic gold.

Jus Arabic Gold bertindak sebagai supplemen yang membekalkan zat , vitamin serta nutrien penting untuk tubuh badan dan sesuai diamalkan untuk seisi keluarga.

HUBUNGI KAMI
+60 17 9135126

D-52-2, Jalan Zuhal U5/178, 40150 SA

DICCI 2022 © All rights Reserved